Rozmaring eszencia

2021.05.07

VILÁGSZENZÁCIÓ!!!


Tudtad, hogy a parfüm őse a magyar pálinka? Kicsit lesarkítva ugyan de nem vicc! Eau á la Reine de Hongrie, avagy a Magyarvíz, vagy Magyar királyné vize!

Az eredetéről ugyan megoszlanak a vélemények, de az biztosnak tűnik, hogy a XIV században használták már külsőleg köszvény gyógyítására, a bőr fiatalon tartására, belsőleg pedig a hosszú élet reményében. A legenda szerint Piast Erzsébet (1305-1380) ,magyar királyné parancsára készült, aki minden nap fogyasztott is belőle egy pohárkával. Ennek tudják be abban a korban meglehetősen hosszú 75 éves életét. Évszázadokon át volt az egyik legjelentősebb illatszer Európában, de belsőleg is fogyasztották. És eltűnt! 

DE MOST VILÁGSZENZÁCIÓKÉNT ÚJRAÉLEDT!!! 

A mediterán tájak jellegzetes növénye. Számos gyógyhatása ismert már régről, ilyenek például szélhajtó, étvágygerjesztõ, idegerõsítõ, epehajtó, görcscsillapító hatása, szívnyugtató, gátolja a bőr öregedését, nagyon jó méregtelenítő, enyhe vízhajtó hatású.

A napjainkban végzett kutatások megerősítik, amit már az ókori görögök is tudtak: a rozmaringnak agyunkat védő hatásai vannak.

2-4 cl egy nehéz étel után és már jöhet is a desszert!

A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul!


Ide kattintva meg is rendelheted


Kóstold meg a Medicina Hungariqum Pálinkaház szenzációs italát a Rozmaring eszenciát! 


Szeretnél többet tudni a gyógynövény eszenciákról?

 Irány az MEDICINA oldal!