TERMÉKEINK


HÚSVÉTI ROZMARING ALMA PÁLINKA 500ml

Egy igazi friss íz! Beszélgetős partik indításához, finom étel előtti aperitifként ajánljuk. Megalapozza az összejövetel sikerét. Frissessége, az alma kiváló zamata és az alkohol adta felszabadult érzés együttese jellemzi ezt a pálinkát. Kis országunk egyes részein el sem tudják képzelni, hogy alma pálinka ne legyen az asztalon. Gondosan válogatva, ízlelgetve az almákat illetve a belőlük készült párlatokat, döntöttünk a Húsvéti Rozmaring fajta mellett. Nagyon gyümölcsös az almára általánosságban jellemző összes jegyet magában hordozó, mégis egyedi ízvilágot képvisel. Aromáját 17-19 C°-on 44-48%V/V mellett adja ki legjobban. Mi 44%V/V -on hozzuk forgalomba.

11 900 Ft

TÁSKAI LEGÉNYES PÁLINKA

Legújabb ízünk a palettán ami főzőmesterünk 2-3 éves kísérletezését követően nyerte el végső formáját.Pálinkánkat ezúttal fűszerpaprikával ágyaztuk az édes ízvilágért, mellé minimális chili is került amely a pikáns ízvilágot hozza.Emellett megtalálható illatában a pálinka alapunk, ahol visszaköszön az irsai jellegzetes illata.A fűszerpaprika magas C-vitamin tartalma mellett jótékony hatást gyakorol gyomorproblémáknál, mert serkenti az emésztést és fokozza a nyál és a gyomornedvek elválasztását. Fogyasztását éppen ezért javasoljuk gyomorrontás, gyomorhurut, émelygés és gyomorgörcs esetén. A termék ½ literes kiszerelésben kapható. Méret: 500ml 44%(V/V)  

14 900 Ft

ROZMARING ESZENCIA 500ml

A mediterán tájak jellegzetes növénye. Számos gyógyhatása ismert már régről, ilyenek például szélhajtó, étvágygerjesztõ, idegerõsítõ, epehajtó, görcscsillapító hatása, szívnyugtató, gátolja a bőr öregedését, nagyon jó méregtelenítő, enyhe vízhajtó hatású. A napjainkban végzett kutatások megerősítik, amit már az ókori görögök is tudtak: a rozmaringnak agyunkat védő hatásai vannak. 2-4 cl egy nehéz étel után és már jöhet is a desszert! A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul! Méret:500ML 50%(V/V)

14 900 Ft

CITROMFŰ ESZENCIA 500ml

A pálinkára áztatott citromfűnek számos jótékony hatása van, ideg- és szívnyugtató, görcsoldó, serkenti az emésztést és hatékonyan alkalmazható fejfájás, álmatlanság, alvászavarok esetén is. Enyhíti az idegességet, így idegerősítőként kiváló gyógynövény. Szerepe van a depresszió oldásában is. Gyomorrontás, gyomorsavtúltengés, hányinger, puffadások idején különösen jó a citromfű eszencia. Esténként 2-4 cl lefekvés előtt elősegíti a nyugodt, pihentető alvást. És ami talán a legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon finom! A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul! Méret:500ml 50%(V/V)

14 900 Ft

CSILLAGÁNIZS ESZENCIA 500ml

Az ősi kínai gyógyászatban használt jellegzetes illatanyaggal rendelkező növény. Étvágyjavító, gyomorerősítő, emésztést serkentő, görcsoldó, szélhajtó hatású, enyhíti a reumatikus fájdalmakat. Köhögés és hányinger esetén is alkalmazzák. Külsőleg rovarcsípés okozta fájdalmak ellen hatékony. A csillagánizsban található Shikimin savnak köszönhetően erős vírusölő hatással rendelkezik, különösen az influenzavírusra tekintettel. Ipari mennyiségben ezt a savat a csillagánizsból állítják elő, az influenza elleni védőoltás egyik gyakran használt alapanyaga. Ha fáj a torkod öblögess vele picit majd nyeld le, 1-2 adag helyretesz. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul! Méret:500ml 50%(V/V)

14 900 Ft

FA DÍSZDOBOZ 4DB 200ml

4 X 0,2L Válogatás pálinka. Írja a megjegyzésbe, melyik 4 pálinkát szeretné a dobozba: FÜRTÖSMEGGY, SZILVA, IRSAI OLIVÉR SZŐLŐ, NEKTÁR SZŐLŐ, HÚSVÉTI ROZMARING ALMA, CITROMFŰ ESZENCIA, ROZMARING ESZENCIA, CSILLAGÁNIZS ESZENCIA, TÁSKAI LEGÉNYES,

22 990 Ft

ROZMARING ESZENCIA 200ml

A mediterán tájak jellegzetes növénye. Számos gyógyhatása ismert már régről, ilyenek például szélhajtó, étvágygerjesztõ, idegerõsítõ, epehajtó, görcscsillapító hatása, szívnyugtató, gátolja a bőr öregedését, nagyon jó méregtelenítő, enyhe vízhajtó hatású. A napjainkban végzett kutatások megerősítik, amit már az ókori görögök is tudtak: a rozmaringnak agyunkat védő hatásai vannak. 2-4 cl egy nehéz étel után és már jöhet is a desszert! A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul! Méret:200ml 50%(V/V)

5 960 Ft

CSILLAGÁNIZS ESZENCIA 200ml

Az ősi kínai gyógyászatban használt jellegzetes illatanyaggal rendelkező növény. Étvágyjavító, gyomorerősítő, emésztést serkentő, görcsoldó, szélhajtó hatású, enyhíti a reumatikus fájdalmakat. Köhögés és hányinger esetén is alkalmazzák. Külsőleg rovarcsípés okozta fájdalmak ellen hatékony. A csillagánizsban található Shikimin savnak köszönhetően erős vírusölő hatással rendelkezik, különösen az influenzavírusra tekintettel. Ipari mennyiségben ezt a savat a csillagánizsból állítják elő, az influenza elleni védőoltás egyik gyakran használt alapanyaga. Ha fáj a torkod öblögess vele picit majd nyeld le, 1-2 adag helyretesz. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul! Méret:200ML 50%(V/V)

5 960 Ft

CIRTOMFŰ ESZENCIA 200ml

A pálinkára áztatott citromfűnek számos jótékony hatása van, ideg- és szívnyugtató, görcsoldó, serkenti az emésztést és hatékonyan alkalmazható fejfájás, álmatlanság, alvászavarok esetén is. Enyhíti az idegességet, így idegerősítőként kiváló gyógynövény. Szerepe van a depresszió oldásában is. Gyomorrontás, gyomorsavtúltengés, hányinger, puffadások idején különösen jó a citromfű eszencia. Esténként 2-4 cl lefekvés előtt elősegíti a nyugodt, pihentető alvást. És ami talán a legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon finom! A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul! Méret:200ML 50%(V/V)

5 960 Ft

NEKTÁR SZŐLŐ PÁLINKA

Új íz a palettán a viszonylag fiatal szőlőfajtából készített pálinka. A nektár szőlőt 1970-ben nemesítették Magyarországon. Itala jellegzetes karakterű, intenzív, aromás, fűszeres-muskotályos illatú, harmonikus elegáns pálinka. Könnyedsége az Irsai szőlőpálinkához hasonlít, de karaktere és zamata kifinomultabb, kicsit muskotályos ízvilágba kalandozik, leginkább a cserszegi fűszeresre emlékezett, nem véletlenül. Igazi kortyolgatós, beszélgetős pálinka minden 18 év feletti korosztály és mindegyik nem számára. Nem sértődik meg, ha whisky-s pohárból, pici jéggel élvezzük. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret: 500ml 44%(V/V)

11 900 Ft

PINOT NOIR SZŐLŐPÁLINKA

A Pinot Noir szőlőből készült pálinkánk jelenleg a legfrissebb íz a palettánkon, a párlat épp, hogy betöltötte az első évét. Amiért mégis palackba töltöttük az a határozottan érezhető vörösboros illat, szinte érezhető a bor jelenléte a száraz gyümölcsös illatjegyekkel előretörő pálinkából.Kóstolása során először jön a szőlő domináns íze, majd utat tör magának az alkohol -ez valószínűleg az egy éves kor hozománya- és lecsengésként jönnek a vörös erdei gyümölcsös jegyek. Olyan, mint egy érlelésre váró finom vörösbor, amelyben már most érződnek a majdani erőjegyek, de frissességével megelőzi korát és fiatalon kínálja magát fogyasztásra. Igazi könnyed pálinka, fogyasztását szobahőmérsékleten 18-20 celsius fokon ajánljuk. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret: 500ml 44%(V/V)

11 900 Ft

FA DÍSZDOBOZ 4DB 500ml

4 X 0,5 L Válogatás pálinka. FÜRTÖSMEGGY, SZILVA, IRSAI OLIVÉR SZŐLŐ, NEKTÁR SZŐLŐ, HÚSVÉTI ROZMARING ALMA, CITROMFŰ ESZENCIA, ROZMARING ESZENCIA, CSILLAGÁNIZS ESZENCIA, TÁSKAI LEGÉNYES,

49 900 Ft

FÜRTÖSMEGGY PÁLINKA PÁLINKAKÍVÁLÓSÁG

A kántorjánosi fürtösmeggyből készült pálinkánk valódi férfias ital. Frissességét, aromáját az egyedülálló fajta jellemzőjeként élvezhető édes-savas ízvilágból nyeri. Az egyedi módon cefrézett pálinkának hosszan lecsengő ízvilágot ad a kissé mandulára emlékeztető utóíz. Fogyasztását 16-19 celsius fokon ajánljuk. Többszörös aranyérmes Champion díjas termékünk!  2020 évben és 2021-es évben szintén, Az Agrárminisztérium Pálinkakiválóság programjában Pálinkakíválóság minősítést kapott!! A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret : 500ml 44%(V/V)

11 900 Ft

KÉTTÖRKÖLY PÁLINKA

Az irsai és a nektár szőlő törkölyének házasításával keletkezett igazi különlegesség. Sok módszert próbáltunk a két-három ízvilág összeolvasztására. Adott két zamatos szőlőfajta a maga sajátos jegyeivel és mindegyiknek a törkölye. A törköly jelenleg sokszor a rossz értelemben vett házipálinka szinonímája. Sok esetben, de nem itt. Olyan ital született, amely megcáfol minden rossz pletykát. Benne van az irsai határozott aromája, a nektár szőlő kifinomultsága és a törköly mézessége. Igazi férfias ital, baráti beszélgetésekhez, kártyapartikhoz kitűnő társ. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret: 500ml (44V/V%)

11 900 Ft

IRSAI TÖRKÖLY PÁLINKA

Egy igazi klasszikus újragondolva. A kézzel szedett gondosan válogatott irsai szőlő szemeket kicsit megdarálva hagyjuk csendesen elforrni, majd levéve a levet, kicsit megpréselve, de csak érzéssel, a maradék törkölyt lassan, óvatosan kifőzzük. Határozottan férfias, de mégis kellemesen gyümölcsös pálinkát kaptunk. Kiváló társa lehet egy egész estés beszélgetésnek is, de desszertekhez is remek társ. Fogyasztását 16-19 celsius fokon tulipán pohárból ajánljuk. A 2023-as porrogi pálinkaversenyen ARANY minősítést ért el. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret : 500ml 44%(V/V)

11 900 Ft

KAJSZIBARACK PÁLINKA

Tökéletesen érett, kézzel szedett, gondosan válogatott gyümölcsökből készülő "alap" pálinka. Alap, hisz ki ne ismerné az igazi kajszi lekvárra emlékeztető, erőteljesen domboruló aromáját. Bármely napszak, bármely eseményére nyerő választás ez az íz. Szinte mindenki kedveli gyümölcsösségét, kicsit mézes ízvilágát akár aperitifként, akár digestivként . Fogyasztását tulipán pohárból 16-19 °C-on ajánljuk. Melegítsük meg kicsit tenyerünkben, majd illatmintát véve, azt magunkban tartva kortyoljunk bele e nemes nedübe. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret : 500ml 44%(V/V)

11 900 Ft

IRSAI SZŐLŐ PÁLINKA

 A kézzel szedett, válogatott dél-balatoni Irsai Olivér szőlőből, kétszeres lepárlással készült italunk méltó társa lehet egy vacsora utáni beszélgetésnek. Gyümölcsössége, semmivel össze nem téveszthető, muskotályos aromája lágyan öleli át testünket. Fogyasztását akár hagyományos tulipán pohárból 16-19°C-on, vagy szentségtörően hangzóan whiskys pohárból, pici jéggel finoman kortyolgatva ajánljuk. Desszertként vagy desszerthez fogyasztva kitűnő kiegészítője egy fenséges vacsorának. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret : 500ml 44%(V/V)

11 900 Ft

SZILVA PÁLINKA

Szilva pálinka, szilvórium, Šljivovica, sok-sok név mellyel ezt a nagyon kedvelt, ősidők óta készített pálinkát illetik. Sokrétű elnevezése is ismertségére és megbecsültségére utal. Vannak országunknak olyan részei, ahol el sem tudják képzelni másból az "igazi" pálinkát. Karakteres íz, selymes aromák jellemzik ezt a párlatot. A régi öregek 52° V/V -osan kérték és fogyasztották, a mai trend a gyümölcsösség előtérbe helyezése az alkohollal szemben igazán hagyja kibontakozni ezt a remek italt. Zamatát 38-42 °V/V között adja ki legjobban, fogyasztását tulipán pohárból 16-19°C-on ajánljuk. Kitűnő aperitif, de elegáns kísérője a vadételeknek is. A termék ½ literes kiszerelésben, díszcsomagolásban kapható. Méret : 500ml 42%(V/V)

11 900 Ft

Díszdoboz

Díszdoboz minden 0,5L-es Pálinkához ! Pálinkáinkat rendelés esetén díszdobozba csomagoljuk. Amennyiben ezen felül szeretnének rendelni, van rá lehetőség. A kép csak illusztráció!

890 Ft

    Szállítási költségek:
    Marcali környékén személyes átvétel ingyenes ! Érdeklődj: +36 30 414-9988-as számon !
    Futárszolgálattal: 1960Ft